Ako to začalo

17.02.2014 18:12

Ako to začalo? Zem v roku 2012 ovládali 3 korporácie každá vládla nejakému územiu. Nikto o nich nevedel dokonca ani prezidenti. Tí boli totiž len „bábky“ ktoré boli ovládane vládou a vláda bola ovládaná onými korporáciami. Všetci až na vládu verili že existuje nejaká demokracia alebo nejaké ľudské práva. Ale to všetko boli len klamstvá ktoré im predhodili. Tieto korporácie mohli všetko čo sa týkalo ich územia, ÚPLNE VŠETKO! A preto bola aj vláda bezmocná. Ak niekto protestoval „odstránili“ ho a označili to za napr. dopravnú nehodu. 19% úmrtí čo sa stali vo svete boli vraždy ktoré prikázali spraviť. Nikto nevedel kto korporácie ovláda. Ale ak ste v jednej boli, mali ste o peniaze postarané na 10 generácií dopredu no už nebola cesta späť. Takto to fungovalo až kým nezačali biť väčšie problémy s ropou vodou, železnou rudou a inými nutnými surovinami na chod „Ríše“. Potrebovali väčšie územia pre jej získanie. A tak každá s odchýlkou  1-2 mesiacov začala uvažovať o ovládnutí ostatných. Dávali pokyny armáde a prezidentom začať malé konflikty ktoré by mohli vyústiť až k vojne. A tak sa aj stalo 27.5. 2025 vypukla 3. Svetová vojna, najskôr sa začalo bojovať klasickými zbraňami tej doby no po 6 rokoch a 11 mesiacoch boli odpálené jadrové hlavice do takmer každého kúta sveta. No keď bolo po všetkom..... už nebolo korporácie ktorá by zvíťazila. Vojna trvala 7 rokov. Počas toho času populácia ľudskej rasy klesla o 80% teda na svete ostalo 1 400 000 000 ľudí. Rastlinstvo bolo vyhladene úplne a živočíšstvo na 99%. Prežili iba nejaké šváby a potkany. Milióny ľudí umieralo na vysoké ožiarenie a na zadusenie nedýchateľným ovzduším. Z miest ostali trosky a zrúcaniny. Jedlo bolo len to čo sa vyrobilo pred vojnou. A voda.....sa cenila ako všetka ropa sveta. Všade vládla anarchia a zákon „silný zvíťazí, slabý zomrie“. Ľudia spravili zo Zeme Peklo. Po 3 rokoch si na to všetci začali zvykať. Niektorí ľudia začali držať spolu a obnovovali vládu ktorá bola zničená. Objavili dokumenty a plány N.A.S.A. ktoré obsahovali úžasné informácie:


27.1 1951
Tragédia v Mohavskej Púšti
V tajnom výskumnom zariadení biologických zbraní  vypukol neznámi mor ktorý zabil všetkých 312 výskumníkov. Okoloidúci svedok vypovedal o chodiacich mŕtvolách, aby vláda mor zastavila zhodila na zariadenie atómovú bombu ktorá bola vysvetlená ako jadrový test, svedok bol odstránený. Neskôr sa o tuto informáciu podelili s ostatnými korporáciami.
15.4. 1999
Projekt Werewolf
V Ukrajine bol nájdený a odchytený živí exemplár neznámej bytosti ktorá sem bola zaslaná na vesmírnom plavidle neznámeho pôvodu. Exemplár bol usmrtený kvôli nečakanému uprchnutiu a zabitiu 39 civilistov a 8 policajtov. Všetci svedkovia boli odstránený.Telo bolo uchované v Ruskom tajnom zariadení тайна, neskôr sa o tuto informáciu podelili s ostatnými korporáciami.
2011
Červia diera nad Mesiacom
N.A.S.A. objavila pri pozorovaní oblohy červiu dieru ktorú urobili bytosti z inej planéty a pravdepodobne navštívili Zem. Nebolo hlásené nič mimoriadne ale vedci sa domnievajú že tu určite pristáli.
6.13. 2021
X-16
X-16 je typ raketoplánu vyvinutý astronómom Erikom Korbeľom na dopravu veľkého množstva ľudí na Mesiac. V budúcnosti má slúžiť verejnosti.  
12.9. 2023
Projekt Eden.
Teleskop Kepler objavil planétu 4,7x väčšiu ako zem na ktorej sa nachádza voda v kvapalnom stave s podnebím veľmi podobným ako na Zemi. Atmosféra tvorí Kyslík 22%, Dusík 87%, 1% iné plyny, to znamená že je isté že sa tam nachádzajú rastliny schopné fotosyntézy. Bola pomenovaná Eden. Túto planétu spája so Zemou Červia diera. Korporácie začali masovo vyrábať raketoplány X-16 ktoré majú túto planétu kolonizovať.




Všetci ľudia sa postupne či už diplomaticky alebo násilím zjednotili a vytvorili prvé spoločenstvá v post apokalyptickom svete.     
Boli to: Vo väčšine Európy vznikla Nemecké Spojenecké Národy pod vedením Reinharda Hassa , v menšej časti Európy a v polovici Severnej Ázie vznikol Slovanský Zväz Republík v ktorom vládol Alexei Mikhailovič Rolinskij, v Severnej Amerike vznikol štát Nová Amerika ktorú viedol Julian Colins , Južnú a Strednú Ameriku tvorilo Brazílsko-Argentínske Spojenectvo s vládcom Jackom Newmanom. Najväčšie územie malo Čínske Cisárstvo ktoré ovládalo zvyšok Ázie a dostalo sa až do Austrálie, cisárstvu vládol Yu Feng, Afriku si rozdelili Arabské Spoločenstvo s vládcom Metimom Mahdepom a Juhoafrická Nová Republika s Jafaruom Dehniom, Posledné najmenšie spojenectvo sa volalo Izraelská Spoločnosť a za územie mala len bývalí Izrael s prezidentom Davidom Gahnipom. Korporácie už neexistovali pretože všetci vodcovia zomreli. Ako také spoločenstvo vyzeralo? Mali centrá v podzemí. Tam bol základný zákon ako napr. zákaz vraždy, kradnutia a násilia, za takéto zločiny boli primitívne tresty ako poprava, odseknutie ruky alebo 20 rán býčom. Vláda tvorila bývalých vojnových generálov alebo politikov ktorý predniesli svoj názor hlavnému vodcovi ktorý si mohol robiť čo len chcel. Bývalá „demokracia“ úplne zmizla. Obyčajný ľudia nemali žiadne práva iba povinnosti. Museli platiť dane vo forme vody alebo jedla a museli robiť čo im bolo prikázané, za deň sa vykonalo stovky popráv. Najpríjemnejšia spoločnosť bola v Izraelskej Spoločnosti pretože židia boli k sebe zhovievavý a navzájom si pomáhali.
V roku 10. 5. 2028 sa po dlhom plánovaní stretli hlavy všetkých mocností až na vodcu Novej Ameriky ktorý s ostatnými komunikoval pomocou rádiového spojenia pretože vtedy znamenalo cestovať po mori istú smrť. V Berlíne sa rokovalo o kolonizácií Edenu a o globálnom presťahovaní. Nakoniec sa to „odkleplo“ a začala sa najdôležitejšia operácia v histórií ľudstva „Operácia Raj“. Znova sa otvorili staré predvojnové hangáre s X-16-kami a zhromažďovali nekontaminované potraviny. V tej dobe to všetko bolo obzvlášť ťažké. Civilistom sa to začalo páčiť a radi spolupracovali, hnala ich totižto túžba za lepším životom pre nich a ich deti. Pri tejto práci ale zahynulo 6 800 000 ľudí po celom svete na následky ožiarenia alebo zadusenia. Ďalších 1 000 000 znechutilo umieranie kolegov a pokúsili sa utiecť z dosahu mocností. No väčšinu vláda chytila, označila za dezertérov a popravila. 4. 1. 2030 sa plánovanie skončilo a nastal čas odletu. Tí ktorý nepatrili vláde ostali na Zemi pretože pokladali projekt za šialenstvo no väčšina bola prinútená odletieť. Začalo sa celosvetovo vysielať odpočítavanie štartu. 10....9.....8.....7.....6.....5.....4.....3... Napätie stúpalo, bolo počuť plač, smiech a modlitby....2....1! Záblesk rakiet, zahrmeli motory! Mohutné blýskajúce sa vtáky vzlietli k nebesám až sa úplne ponorili do temnoty a chladu. Pred raketoplánmi bol vidieť široký kruh v ktorom sa dalo vidieť obrovská modrá planéta. Zvláštne bolo že ak ste kruh obišli, oná planéta tam nebola. Všetky vesmírne plavidlá jedna po druhej prešla cez červiu dieru a ocitla sa v neznámom kúte vesmíru. Pred ľuďmi bol Eden, druhá šanca pre život. Na lodiach sa radovalo, oslavovalo a smialo. Celá vesmírna cesta trvala len 6 dní. Na Eden bol veľkolepý pohľad, hlboko zelená pevnina, tmavo modré oceány. Spoločenstvá sa dohodli na pristátie pomerne blízko seba. Raketoplány pristáli v pralese na ktorého koniec ste nedovideli. Eden bol nepoškvrnený civilizáciou a úplne divoký. Ekosystém bol dokonalý a sebestačný. No teraz tu je nová civilizácia ľudskej rasy ktorý svoju prírodu zabili. Ako si budú vážiť tu na Edene?
Život na Edene bol odlišný ako ten na Zemi. Deň mal 36 hodín, rok  1095 dní. Išli ste spať v noci a v noci ste sa aj zobudili. Ročné obdobia trvali 3x viac ako na Zemi, váš vek sa musel prepočítať na Edenský, ak ste mali na Edene 18 tak ste boli už celkom starý a plnoletý ste boli v 6 rokoch. Na Edene bola príroda veľmi nebezpečná. Bolo na nej neskutočne veľa druhov rastlín, kvôli tomu mal jeden druh mizivú šancu na prežitie a preto si nemohol dovoliť aby bola spásaná nejakým živočíchom a museli byť jedovaté. Na celej planéte bolo asi len 1000 druhov nejedovatých rastlín a preto boli aj skoro všetky zvieratá mäsožravé. Príroda tam bola nebezpečná a neprívetivá. Ľudstvo sa začalo rozvíjať a vznikali mestá. Pomenovali ich po starých: Moskva, Berlín, Washington a pod.                  Prvé čo ľudia spravili bolo masové vyklčovanie stromov. Všetci utrpeli šok keď stovky robotníkov pomrelo na otravu. Jed bol najčastejšou obranou všetkých rastlín. Morálka klesla na minimum aj vtedy keď niektorý už raz pokladaný za mŕtvych vstali a nepríčetne napadli svojich kolegov. Veľa hrôzostrašných zvierat nás pokladalo za ľahkú korisť. Veru, krotenie Edenského lesa nebola ľahká úloha ktorá si vyžiadala tisíce obetí. Ľudia už po čase ťažili drevo hlavne pomocou strojov. Všetci mali problém s neznámymi chorobami na ktoré sa umieralo a vedci sa nemohli dopátrať k lieku. Po 5 rokoch sa okolie miest už skrotilo a kolónia začala rásť. Začali sa ťažiť rozprávkovo veľké ložiská železnej rudy, ropy, uhlia ba aj striebra a zlata. Eden bol veľmi bohatý na nerastné suroviny. Temné Hory neďaleko najvýchodnejšieho mesta Moskvy boli bohaté na železnú rudu a hlavne čierne uhlie pretože sa hlavne z neho skladali.

 

C: 2014 by Adam Lettrich All rights reserved
 

Váš názor?

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok