Chvastanie

16.11.2014 04:47

Ahojte!

Po dlhšom čase som si našiel čas sem opäť niečo škrabnúť. Moju, nie najkradšiu absenciu spôsobila hora testov v škole, ale o tom nechcem hovoriť. Podstatné sú dve nové časti Edenu. Dokonca sa v nich objavila aj nová vedľajšia postava! Podľa môjho názoru je Eden čím dalej lepší. Už teraz sa teším na to, ako bude vyzerať Rolinskeho prejav... No vytvorte si vlastný názor, v prestoroch kasární Edenskej Moskvy!

 

Čo sa mojej tvorby týka... je to biedne. Môže za to už spomínaný gympel. Nebojte sa, tvorím. No pomalšie než by som chcel. Dobre, budem dobrý a prezradím vám názov novej gamepoviedky, ktorú píšem pre server darkage.cz: Bude sa volať Daň dôvery. Odhadujem predbežný rozsah na tridsať strán. ( čo nie je v gamepoviedkach nič moc. ) Preto sem nedám ani trailer, kým som si ním nie stopercentne istý. A čo vám prezradím hned, že bude tam za A, menej možností ako ovplivniť príbeh a za B jeden a to komplet uzavretý koniec. No nebojte sa! Za tieto mínusy vám naopak sľubujem epickejší príbeh a detailnejšie prostredie.

 

Dávam do pozornosti dušičkový špeciál časopisu Abdon. Bola by večná škoda keby milovníci hororov prišli o tento klenot. Na jeho tvorbe sa zúčastnili traja temní autori: ( prekvapivo ) moja amatérskosť, Simona Gray  a Dominika Hubková. Toto dielo jasne DOKAZUJE, že poézia nie je len výsadou romantických básnikov. A naše poviedky tiež nie sú na zahanbenie... Ehm dobre. Ich poviedky. Moja "pseudotvorba" pri spomínaných autorkách vyzerá asi tak, ako ked sa človek pri zombie apocalypse nalíči a ide do davu zombií predstierajúc, že je jedným z nich.

 

To by bolo čo sa týka tvorby všetko. Ale chcel by som vám povedať, čo som zažil minulý výkend. To budete zírať! 

( Varovanie: tí ktorí neradi čítajú o chvastaní iných môžu kvôli svojmu duševnému zdraviu pokojne odísť :D )

 

Bol som na bibliotéke. Niektorí z vás určite vedia, že to je veľtrh a výstava literatúry... no nebol som tam kvôli knihám. Na tomto mieste nás svojou prítomnosťou poctil súčasný, slovenský, majster pera: Juraj Červenák. Rozprával hlavne o svojich literárnych postavách, o tom ako píše, čo píše a prečo práve to píše. Celá beseda mala humorný podton a môžem vám povedať, že aspoň ja som sa nonstop smial. Bolo vidieť, že pán Červenák vie, ako pobaviť čitateľov na besede. Svoje k tomu pridal aj skúsený moderátor, ale to už nie je také podstatné. Aby ste si vedeli predstaviť Červenákov humor dávam sem záznam z besedy v jednej talkshow. No sklamalo ma to, že sme nemohli dávať otázky. Ja som mal nachystanú celú horu! ( fňuk. ) Po besede dával aj podpisy...

Celá séria temného Rogana ( tj Rogana od doby kedy získal plnú moc krvavého ohňa a začal ju využivať proti besom. ) s vlastnoručným podpisom autora!  No nie je to nádhera? :D :D :D :D

 

( Ano, som z toho kapkem zdrogovaný :D )

 

Iba pre zaujmavosť, pán červenák sa najnovšie pustil do písania mysterioznych detektívok. Tie mu dokonca vyšli v Slovarte! Možno ten kto sa tým trochu zaoberá vie, že v Slovarte majú vyberavých betareaderov a nevydajú tam hocičo. Respektíve vydávajú len majstrov. Tolkien, E.A. Poe, Darren Shan... TO že sa červenákova kniha vo vydavateľstve, ktoré vydáva zvačša len takýchto zahraničných velikánov, svedčí podľa mňa o jeho majstrovských skúsenostiach. Nemyslíte?

Chvastanie, odporný zlozvyk

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok