Trinity seven

25.10.2015 18:10

Každý jeden deň je úplne normálnym dňom v malom meste, kde Kasuga Arata žije. To sa však zmení vo chvíli keď zbadá na oblohe čierne slnko a pred ním sa zjaví dievča ovládajúce mágiu. Čierne slnko spôsobilo tzv. Fenomén rozpadu, ktorý zničil úplne celé mesto, avšak vďaka Grimoáru, ktorý dostal od svojej kamarátky, sa Aratovi nevedomky podarilo zrekonštruoval mesto v podobe vierohodnej ilúzie, ktorú doposiaľ pokladal za realitu.

- shirai popis

 

Môžete si pozrieť na:

https://shirai.cz/anime-zobraz/8918/trinity-seven/ ( vyžaduje registráciu ).

 

Môj názor:

Na začiatok poviem, že nie som moc fanúšik ecchi a toto anime som našiel len vďaka kamarátom, takže od toho sa bude odvíjať aj moja recenzia. Ale netvrdím, že by Trinity seven nestálo za pozretie aj keď je rozhodne čo zlepšovať.

 

Príbeh: veľa vecí Z.N.A.Č.N.E nedopracovaných, vôbec by neuškodilo viac dielov. Dokonca mi na začiatku príde príbeh moc hnaný dopredu. Akoby chceli do dvanástich dielov narvať niečo, čo by mohlo byť na dvadsať. Čo sa týka nedopracovaností: vôbec nevysvetlená história grimoárov, len tri odhalené záporné postavy ( proti deviatim ? ) + príbeh sa odohráva na škole a mimo nej nie je temer žiadny outdoorový svet... + asi pól potenciálu toho anime tvorí ecchi a perverzný humor, z môjho pohľadu 50% horšie než bolo v akame ga kill. Ak nebude druhá séria zaškrtím autorov. Čo sa týka postáv, kedže som nepozeral na ich telo tak neboli pre mňa nejak zvlášť zaujímavé. Možno okrem Liese, Sori a Yui ( Yui mi dosť pripomenula Auri z jednej knihy ).

ALE

Je tam dosť dobre vymyslená a prepracovaná mágia. I keď by som dokázal vymyslieť ešte takých dvadsať vylepšení, necháme to radšej tak...

Páčili sa mi tam súboje. Tie boli totálne super. Až na to, že nechápem ako mohli bojovať v takom oblečení... Nevermind. Vlastne som to celé pozeral len kvôli mágií súbojom a p, ktý bol v podstate dobrý. Mám len pocit, že to chce viac dielov. Ale nesmiete byť detailistom čo sa mágie aj príbehu týka a štúrať sa moc do postáv, ktoré niekedy reagujú úplne nezmyselne. Potom nebudete mať tak kritický názor ako ja. A tiež by sa hodilo mať rád ecchi.